Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Χαλβάς

Χαλβάς

 Bildergebnis für χαλβασ ολυμποσ

Ο σουσαμένιος χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη.
Αποτελείται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ.

Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.
  

Ταχίνι

 Bildergebnis für χαλβασ ολυμποσ

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού.
Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.
Το ταχίνι «Όλυμπος Πλήρες Plus» προέρχεται από αναπόφλοιωτο σουσάμι, έχει μια ξεχωριστή γεύση και άρωμα, διαφορετικές απ’ αυτές του συνηθισμένου ταχινιού.
Περιέχει (κατά μέσο όρο) περισσότερες πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, και λιγότερα λίπη.

 

Μαρμελάδα

Οι μαρμελάδες φρούτων «ΟΛΥΜΠΟΣ» & «ΑΛΦΑ» παράγονται στην εταιρεία μας σχεδόν από την ίδρυση της.
Οι μαρμελάδες σε πολλές γεύσεις από άριστης ποιότητας φρούτα παρασκευάζονται με βάση τις δοκιμασμένες από χρόνια συνταγές και με σύγχρονους μεθόδους παραγωγής που διατηρούν το φρέσκο άρωμα των φρούτων και πετυχαίνουν την τέλεια εμφάνιση.
Τα τελευταία χρόνια οι μαρμελάδες «ΑΛΦΑ» για επαγγελματική χρήση και σε συσκευασίες catering αποτελούν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής, παράλληλα με την σταθερή πορεία των αναγνωρισμένων από την αγορά και κλασσικών πια μαρμελάδων μας.
 
 Γλυκόζη
Η γλυκόζη «Όλυμπος» τυποποιείται και συσκευάζεται από την εταιρεία μας τώρα και 60 σχεδόν χρόνια.
Με τη γλυκόζη «Όλυμπος» μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα μέρος ζάχαρης στις συνταγές σας αποφεύγοντας έτσι το γρήγορο ζαχάρωμα και την υπερβολική γλυκύτητα.
Συνιστάται ακόμα και για ζύμες κέικ κλπ., όταν θέλουμε ένα προϊόν με διαφορετική, πιο αφράτη και βελουδένια υφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.